Termeni si conditii

SC EXPRICE CONCEPT SRL-D, cu sediul social in Bucuresti, sector 5, strada Ungheni, nr.40, cod postal 051383, inscrisa la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Municipal București, numar de ordine J40/8893/28.06.2016, cod unic de inregistrare (CUI) 36252750, opereaza platforma online www.exprice.ro. Utilizarea site-ului exprice.ro constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor din acest document. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile impuse, va rugam sa parasiti aceasta platforma.

Exprice.ro isi rezerva dreptul de a adauga sau modifica prezentul document, fara a anunta in prealabil utilizatorii. Utilizatorii au obligatia de a vizita aceasta pagina frecvent pentru a citi eventualele modificari sau adaugiri.

 

LICENTA SI ACCESUL PE PLATFORMA

Exprice.ro va ofera dreptul si licenta de a accesa si utiliza acesta platforma in scopuri personale, necomerciale sau pentru a cumpara bunuri si servicii de la partenerii terta parte accesibile via link-urile de pe platforma noastra. Licenta nu include si strict interzice: orice revanzare a site-ului exprice.ro sau a continutului sau; orice colectare sau utilizare a produselor listate, descrierilor sau a preturilor altele decat cele autorizate in mod expres de acest document; orice folosire derivata a site-ului sau a continutului exprice.ro sau orice folosire a robotilor sau alte tool-uri similare de extragere de date.

Site-ul exprice.ro, inclusiv operarea, interfata si continutul acestuia, este protejat, in temeiul legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe cu modificarile si completarile ulterioare, drepturile specifice de marca listate de Legea 84/1998 si completarile si modificarile ulterioare precum si orice alte dispozitii legale aplicabile in completare sau alte dispozitii legale privind numele de comert, drepturile de imagine dar fara a se limita la acestea. Site-ul exprice.ro nu poate fi copiat, reprodus, vandut, revandut, duplicat sau exploatat pentru orice scop comercial neautorizat fara acordul prealabil in scris al proprietarului de drept exprice.ro. Orice actiune expusa mai sus neautorizata va termina dreptul dumneavoastra de a utiliza site-ul exprice.ro si va poate supune urmarii civile si/sau penale pentru incalcare de drepturi de autor.

Partenerilor, numiti si terta parte, li se acorda dreptul limitat si revocabil de a crea un hyperlink pe orice pagina a site-ului exprice.ro, atata timp cat link-ul nu denigreaza platforma online exprice.ro, utilizatorii sau partenerii, respectiv bunurile si serviciile acestora, intr-un mod fals, inselator, derogatoriu sau in alte moduri ofensatoare sau daunatoare. Nu aveti dreptul sa utilizati site-ul exprice.ro sau partenerii sai ca parte a unui link extern fara a obtine mai intai acordul in scris al proprietarului de drept.

Exprice.ro nu garanteaza accesul continuu, neintrerupt sau sigur la serviciile sale sau pe site si functionarea site-ului exprice.ro poate fi perturbata de numerosi factori, ce nu au legatura cu platforma noastra.

 

CONTINUT

Exprice.ro ofera o serie de servicii diferite pentru a va ajuta la gasirea unor solutii mai bune de cumparare online. Exprice.ro afiseaza oferte si promotii de bunuri si servicii de la comercianti sau alte parti terte.

Exprice.ro nu vinde, revinde sau licentiaza oricare din bunurile/serviciile listate pe platforma exprice.ro si nici nu actioneaza ca un agent de vanzare, iar exprice.ro declina orice responsabilitate sau raspundere legata de orice bun sau serviciu listat pe platforma (a se citi Garantii si limitarea raspunderii, mai jos).

Orice intrebari, plangeri si revendicari legate de orice bun/serviciu trebuie indreptate catre comercianti sau terta parte, numiti parteneri.

Exprice.ro nu garanteaza ca descrierile produselor/serviciilor, preturile, comentariile editorial sau alte continuturi de pe site, indiferent de sursa acestuia, sunt corecte, complete, de incredere, curente sau fara erori. Continutul site-ului exprice.ro este oferit doar cu scop informative si nu constituie o aprobare de catre exprice.ro a oricarui bun, serviciu sau comentarii/feedback-uri cu privire la acestea indiferent de sursa unui astfel de feedback sau comentariu. Exprice.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru inexactitati in rezultatele cautarii pe platforma, continutul editorial, comentarii/feedback-uri utilizatori sau alt continut de pe site.

EXPRICE CONCEPT SRL-D, ofera, prin exprice.ro, o platforma pentru afisarea ofertelor si promotiilor de bunuri si servicii care pot fi considerate de anumite jurisdictii, interzise persoanelor sub 18 ani. Nicio declaratie sau garantie se face in ceea ce priveste tipurile de bunuri/servicii, utilizarea acestora sau orice conformitate cu legislatia legata de afisare sau folosire. Disponibilitatea unui astfel de continut este rezervata pentru utilizatorii care indeplinesc cerintele necesare de varsta pentru acces.

 

TRANSMITEREA CONTINUTULUI

Contribuind sau transmitand orice continut catre site-ul exprice.ro, garantati ca sunteti autorul si proprietarul drepturilor autor ale acestora sau aveti licenta si sublicenta corespunzatoare drepturilor de autor si acordati exprice.ro o licenta nationala, perpetuala, irevocabila, fara drepturi de autor, pentru a folosi, copia, modifica, sterge, adapta, publica, traduce, crea lucrari derivate sau a distribui si de asemenea, oferiti dreptul catre exprice.ro de a sublicentia toate drepturile sus mentionate, catre terti, in toate cazurile fara a plati compensatii. In plus, garantati ca toate drepturile morale pe care le aveti in acele material au fost inmanate voluntar de catre dumneavoastra. Niciunul dintre material sunt supune unei obligatii de incredere din partea exprice.ro.

Exprice.ro isi rezerva dreptul de a schimba, comprima sau sterge orice continut pe care exprice.ro considera, fara nicio restrictie, sa incalce regulamentul privind continutul sau orice alte prevederi ale prezentului acord.

Sunteti de acord sa nu postati sau furnizati orice informatie catre/pentru site-urile:

  • care este cunoscut de dvs. ca ar fi fals, inexact sau induce in eroare;
  • care incalca drepturile de autor, brevetele, marcile inregistrate sau alte drepturi, drepturile de publicitate, private sau proprietati a unei terte parte;
  • care incalca orice lege, statut, ordonanta sau regulament in orice juridisdictii aplicabile (incluzand, dar fara a se limita la acestea, cele care reglementeaza controlul exporturilor, protectia consumatorului, concurenta neloiala, discriminare, publicitate falsa si confidentialitate);
  • care este sau poate fi intr-un mod rezonabil considerat, defaimatoare, de ura, ofensatoare, rasiste, amenintand ilegal sau hartuind ilegal un utilizator, partener sau companie;
  • pentru care ati fost compensat sau luat in considerare de catre o terta parte;
  • care urmareste sa obtina un avantaj comercial;
  • care include orice informative care sa faca referire la alte site-uri, adrese, adrese de e-mail, informatii de contact, numere de telefon sau alte informatii personale cum ar fi numerele de pe cardul personal;
  • care contine orice fel de virusi, malware sau alte programe daunatoare sau potential daunatoare.

In cazul in care vom observa activitati care incalca termenii si conditiile enuntate in prezentul document sau ne vor fi semnalate materiale, poze, anunturi, comentarii, link-uri al caror continut incalca in totalitate sau in parte prevederile mai sus mentionate sau oricare alte prevederi legale in vigoare, accesul la acestea va fi blocat, iar continutul conservat pentru a putea fi pus la dispozitia autoritatilor in cazul in care va fi solicitat.

In a contribui sau a transmite orice continut catre site-ul exprice.ro sunteti de acord sa nu folositi o adresa de e-mail falsa sau care induce in eroare, sa nu imitate o alta persoana sau entitate sau sa nu furnizati informatii care induc in eroare la originea oricarui continut pe care il transmiteti.

 

GHID REVIEW-URI

Postati un review la un singur produs/serviciu o data, bazat pe experienta dvs. cu acel produs, fara a copia materialul de la alte surse.

Descrie de ce recomandati sau nu recomandati sa cumpere altcineva acel produs/serviciu. Fi-ti specific!

Amintiti-va, limbajul obscene si reclame nu sunt acceptate. Datele de contact, cum ar fi adrese de email, numere de telefon sau URL-uri(link-uri) sunt strict interzise si postul va fi sters.

In cazul in care doriti sa faceti un comentariu/review la adresa unui partener/terta parte, va rugam sa ne contactati la adresa de email: contact@exprice.ro.

 

LINK-URI CATRE ALTE SITE-URI

Exprice.ro poate furniza link-uri catre site-urile partenere/terte parti, companii afiliate si alte parti. Exprice.ro nu este responsabil pentru examinarea si evaluarea si nu garanteaza in niciun mod, produsele, serviciile, ofertele de afaceri sau practicile acestor parteneri/terte parte, entitati sau persoane fizice sau continutul site-ului lor web. Ar trebui sa verificati cu mare atentie politica de confidentialitate si termenii si conditiile de la respectivii parteneri/terte parti.

Exprice.ro nu are niciun control asupra practicilor comerciale ale partenerilor/tertilor parti, nici nu controleaza calitatea, siguranta sau legalitatea produselor/serviciilor listate pe platforma exprice.ro sau orice alta tranzactie care apare ca urmare a listarii produselor/serviciilor pe platforma.

In cazul unei dispute dintre dumneavoastra si un partener/terta parte listat pe platforma exprice.ro, in limita legii in vigoare, exprice.ro va fi exonerate in totalitate de daune de orice fel, cunoscute sau necunoscute, suspecte sau nebanuite, dezvaluite sau nu, sau de orice fel de legatura avuta cu aceasta disputa.

 

GARANTII SI LIMITAREA DE RESPONSABILITATE

Platforma exprice.ro este oferita de SC EXPRICE CONCEPT “ca atare” si “asa cum este”, in limita permisa de lege. Exprice.ro nu face declaratii sau garantii de niciun fel, explicite sau implicite, atat despre operarea site-ului si informatiile, continutul, design-ul, link-urile, materialele, produsele sau serviciile incluse pe site, cat si acuratetea, fiabilitatea, integritatea sau actualitatea lor. De asemenea, partenerii/tertele parti contribuie cu informatii pe platforma exprice.ro. In limita admisa de lege, Exprice.ro nu va fi responsabila pentru niciun produs/serviciu listat de catre partener/terta parte. Continuand navigarea pe site-ul exprice.ro, sunteti responsabil de orice tranzactie rezultata ulterior.

 

UTILIZAREA SITE-ULUI DE CATRE MINORI

Pentru a utiliza platforma exprice.ro este necesar sa aveti varsta minima de 18 ani. Exprice.ro nu colecteaza, foloseste sau dezvaluie cu buna stiinta informatii personale despre utilizatorii sub 18 ani. Dacă sunteți sub vârsta de 18 ani, puteți utiliza serviciile oferite pe site-ul nostru numai împreună cu părinții sau tutorii.

 

INFORMATII GENERALE

Logo-ul si denumirea EXPRICE sunt marci inregistrate ale SC EXPRICE CONCEPT SRL-D. Marcile SC EXPRICE CONCEPT SRL-D nu pot fi afisate sau utilizate sub niciun fel fara acordul proprietarului de drept.

Daca orice prevedere a acestor termeni si conditii este considerata invalida, nula sau inaplicabila din orice motiv, aceasta prevedere va fi stearsa, iar celelalte vor ramane aplicate. Aceste rubrici sunt numai de referinta si nu sa defineasca, limiteze, interpreteze sau descrie intinderea acestei sectiuni.

Navigand mai departe pe platforma exprice.ro sunteti de acord cu acesti termeni si conditii si toate revizuirile facute ulterior fara a fi anuntat in prealabil.

Pentru orice alte informatii, ne puteti contacta la adresa de email contact@exprice.ro.