Plita incorporabila Samsung CTR164NC01, 4 zone de gatit (una cu zona dubla si una cu zona ovala), control tactil culisant, 60 cm, neagra rama inox

1499 RON 945 RON

- 37%

Spuneţi-le invitaţilor să vină pregătiţi să mănânce deoarece plitele vitroceramice de la Samsung sunt prevăzute cu zone multifuncţionale care integrează uşor recipiente sau vase de gătit de diferite forme.

Producator: Samsung

Distribuitor: Ideall

Expira in: 515 zile, 14 ore

Daca va place acest produs, il puteti comanda de la partenerul nostru, facand click pe butonul CUMPARA!

Tag-uri: Nu exista tag-uri momentan.

Zona multifuncţională vă menţine preparatele în formă.

Spuneţi-le invitaţilor să vină pregătiţi să mănânce deoarece plitele vitroceramice de la Samsung sunt prevăzute cu zone multifuncţionale care integrează uşor recipiente sau vase de gătit de diferite forme. Dacă varietatea este într-adevăr condimentul vieţii, atunci această zonă multifuncţională versatilă vă ajută să trăiţi într-o lume delicioasă.

Se curăţă prin simpla ştergere a suprafeţei

Cu suprafaţa de gătit din sticlă ceramică uşor de curăţat de la Samsung, lichidele vărsate nu sunt o problemă. Cu designul subtil şi ergonomic, curăţarea lichidelor vărsate şi a petelor de grăsime se reduce la o ştergere rapidă cu o cârpă moale. Şi deoarece suprafaţa ceramică nu se încinge asemenea altor plite electrice, lichidele vărsate nu se vor arde. Astfel puteţi petrece mai mult timp mâncând decât curăţând plita.

Suprafaţă ceramică

Designul lucios şi sofisticat oferă bucătăriei dvs. un aspect unic. Când gătiţi cu adevărat cu plăcere preparatele dvs. au un gust mai bun!

Siguranţă automată

Lăsaţi Samsung să vă scape de griji prin sistemul de oprire de siguranţă care vă asigură că dispozitivele electronice se opresc atunci când doriţi. Oferim, de asemenea, un sistem de siguranţă pentru copii care vă asigură că mânuţele acestora nu intră în bucluc.

 

Informatii
Brand: Samsung 
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Incorporabila: Da
Alimentare: Electric

Functii si optiuni
Altele: 
Vitroceramica
Control tactil culisant
Indicator caldura reziduala
Rama Inox
Siguranta copii

Zone de incalzire
Numar de arzatoare: 4

Date tehnice
Dimensiuni (cm): 5.3 x 57.5 x 50.5
Culoare: Negru