Masina de spalat rufe Hotpoint Ariston Aqualtis AQ83D 29 EU/B, 8 kg, 1200 rpm, A+++, Display LCD, Alb

2699 RON 1589 RON

- 41.1%

Maşinile de spălat Aqualtis sunt perfecte din toate punctele de vedere: concepute pentru a oferi ceva special, acestea au grijă de articolele de îmbrăcăminte, le protejează şi le tratează cu blândeţe, garantând în acelaşi timp o eficienţă energetică maximă şi impact minim asupra mediului.

Producator: Hotpoint Ariston

Distribuitor: Ideall

Expira in: 515 zile, 22 ore

Daca va place acest produs, il puteti comanda de la partenerul nostru, facand click pe butonul CUMPARA!

Tag-uri: Nu exista tag-uri momentan.

 

Aqualtis

Maşinile de spălat Aqualtis sunt perfecte din toate punctele de vedere: concepute pentru a oferi ceva special, acestea au grijă de articolele de îmbrăcăminte, le protejează şi le tratează cu blândeţe, garantând în acelaşi timp o eficienţă energetică maximă şi impact minim asupra mediului. Aqualtis dispune de o gamă largă de maşini de spălat cu soluţii pentru a satisface fiecare cerinţă de încărcare sau spaţiu. Disponibile şi ca model Slim, cu o adâncime de 47 cm, acestea se potrivesc perfect şi în încăperi mici.

High Definition

   

Spălarea la înaltă definiţie permite păstrarea frumuseţii iniţiale a articolelor dumneavoastră de îmbrăcăminte şi garantează rezultate remarcabile: tratamentul special anti pete al Hotpoint, ce înlătură foarte bine 20 dintre cele mai dificile pete, şi tehnologia Hydro Thermal, ce nu numai că garantează cea mai bună performanţă de spălare, dar şi păstrează şi prelungesc intensitatea şi luminozitatea articolelor de îmbrăcăminte colorate.

Ecotech

   

Simbolul Ecotech identifică aparatele care îndeplinesc cele mai înalte standarde de eficienţă energetică. Maşinile de spălat Ecotech sunt o garanţie a standardelor ridicate de eficienţă, niveluri mai scăzute de consum şi performanţă excelentă.

Woolmark Platinum Care

   

Woolmark Platinum Care este certificarea maximă emisă de 'The Woolmark Company' pentru mărcile care ating standarde atât de ridicate de calitate încât maşinile lor de spălat pot spăla şi hainele care au eticheta 'numai spălare manuală'. Un rezultat obţinut datorită unui sistem de spălare unic şi brevetat care nu freacă fibrele şi menţine astfel moliciunea lor, chiar şi după mai mult de 20 de cicluri de spălare.

Super Silenţios

   

Maşinile de spălat Super Silent au un motor trifazat conceput cu un sistem de suspensie care absoarbe chiar şi cele mai puternice vibraţii pentru a asigura o silenţiozitate desăvârşită, chiar şi în timpul centrifugării.

Antialergic

   

Ciclul antialergic spală în profunzime fără a afecta țesăturile și înlătură cei mai mulți dintre alergenii care irită pielea. Murdăria și alergeni sunt îndepărtate în două etape separate: încălzirea apei la începutul ciclului urmată de menținerea temperaturii la 60° C. Produsele Hotpoint au obținut aprobarea fundației de alergologie Allergy UK, garantând eficiența lor în reducerea polenului și a prafului produs de acarieni, pe baza măsurătorilor comparate cu rezultatele testelor științifice.

Informatii
Brand: Hotpoint Ariston 
Garantie: 60 luni

Specificatii tehnice
Tip incarcare: Frontala
Capacitate (kg): 8
Viteza de centrifugare (rpm): 1200
Clasa energetica: A+++
Viteza de centrifugare: 1100-1200
Consum energie anual (kW/an) *: 196
Consum apa anual (l/an) *: 11660
Clasa eficienta spalare: A
Clasa eficienta stoarcere: B
Afisaj: LCD
Uscator: Nu

Descriere
Functii: Ecotech
Programe speciale: Călcare ușoară
Economic energie: Eco Cotton
Prespalare: Da
Bumbac: 
Bumbac 40°
Bumbac 60°
Pilote
Anti alergie
Tricouri
Albe
Sintetice: Da
Delicate: Da
Lana: Da
Matase / Perdele: Da
Reglare / excludere centrifugare: Da

Altele
Nivel zgomot spalare (dB(A)): 51
Nivel zgomot centrifugare (dB(A)): 80
Gabarit: Standard
Culoare: Alb
Incorporabila: Nu
*: Consumurile afisate sunt valabile pentru programele standard.

Dimensiuni
Latime: 59.5 cm
Adancime: 55.1 cm
Inaltime: 85 cm
Greutate neta: 67.4 kg