Combina frigorifica Beko RCSA400K20DW, BlueLight, Biofresh, SlimTank, 377 l, A+, H 201 cm, Alb

2199 RON 1325 RON

- 39.7%

Gama de aparate frigorifice ConforTech line imbina designul inovator cu tehnologia performanta prin intermediul caracteristicilor auto defrost, safety glass, active seal guard.

Producator: Beko

Distribuitor: Ideall

Expira in: 516 zile, 0 ore

Daca va place acest produs, il puteti comanda de la partenerul nostru, facand click pe butonul CUMPARA!

Tag-uri: Nu exista tag-uri momentan.

 

Confortech line

Gama de aparate frigorifice ConforTech line imbina designul inovator cu tehnologia performanta prin intermediul caracteristicilor auto defrost, safety glass, active seal guard. Cu ajutorul functiei Auto defrost scapi de grija formarii ghetii in interiorul aparatului frigorific. Rafturile din sticla sunt rezistente si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.

LED lighting

Asigura iluminarea optima, fara a incarca factura la energie electrica. Iluminare economica si performanta.

Rafturi Safety Glass

Rafturile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.

Water dispenser

Acest dispozitiv, montat in exteriorul aparatului frigorific, asigura apa rece si proaspata la o simpla apasare a clapetei, fara a fi necesara deschiderea usii.

Compartiment congelare rapida

Ventilatorul suplimentar plasat la nivelul celui mai inalt raft asigura circularea aerului rece si actioneaza rapid asupra alimentelor. Timpul de congelare este redus cu 10% fata de rafturile inferioare.

Extra beneficii

5 ani garantie

Iti oferim 5 ani garantie la electrocasnice pentru ca tu sa te bucuri de calitatea Beko pentru mai mult timp. Afla mai multe detalii pe: beko.ro/extragarantie

Flexibilitate

XXL Bottle Holder

Raft special pentru sticlele si recipientele cilindrice de dimensiuni mari.

Slim tank water dispenser

Rezervorul sistemului Water Dispenser este integrat ergonomic in usa frigiderului, spatiul de depozitare ramanand intact. Te racoresti cand vrei, ai spatiu cand ai nevoie.

Usi reversibile

Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare.

Prospetime

Acest produs nu are nicio recenzie.