Despre Noi

 

Descoperiti ofertele si promotiile cele mai avantajoase, in momentul in care aveti nevoie.

 

Cine suntem?

Exprice centralizeaza cele mai bune oferte si promotii si le face chiar mai bune decat orice alt site de vouchere sau reduceri. Puteti considera ca aceasta platforma este “ONE STOP SHOP-ul” dumneavoastra personal pentru a va asigura cele mai mari economisiri la fiecare achizitie. O resursa intelegenta pentru a va ajuta sa economisiti sute de lei anual la toate produsele de care aveti nevoie zi de zi. Cei mai multi cumparatori online cauta oferte si promotii, iar noi am facut-o foarte simplu. Fie ca ai nevoie de un televizor, un articol vestimentar sau orice pentru casa, Exprice.ro va ajuta sa gasiti cea mai buna oferta la produsele dorite de la magazine online de incredere din Romania.

 

Misiune si viziune

Entuziasmul de a gasi o super oferta este un lucru pe care toata lumea ar trebui sa-l traiasca. Incercam, in fiecare zi, sa va aducem cel mai mic pret de pe piata de la magazine online de incredere. Verificam fiecare oferta si promotie, in parte, inainte de a o lista pe platforma, pentru a va oferi solutii cat mai inteligente si sigure de cumparare online.

Misiunea exprice.ro consta in sprijinirea deciziei de cumparare a consumatorilor si fundamentarea corecta a acesteia. Totodata, sustinem consumatorii online sa foloseasca puterea informatiei de a cauta produse si servicii de aceeasi calitate la preturi mult mai accesibile.

Pentru consumatori, exprice.ro reprezinta startul cumparaturilor online, oferindu-le toate ofertele si promotiile intr-un singur loc. Suntem de parere ca, orice a-ti cumpara, nu trebuie niciodata sa platiti pretul intreg.