Cremă Copii Gerovital H3 Derma+

30 RON 22.5 RON

- 25%

Este o cremă destinată protecţiei pielii sensibile, din zona scutecului, a sugarilor şi copiilor mici. Structura de emulsie inversă, de tip apă în ulei, asigură formarea unui strat protector, impermeabil, constituindu-se ca o barieră fizică între piele şi scutec.

Producator: Gerovital

Distribuitor: Farmec

Expira in: 1031 zile, 19 ore

Daca va place acest produs, il puteti comanda de la partenerul nostru, facand click pe butonul CUMPARA!

Tag-uri: Nu exista tag-uri momentan.

Se aplică în strat generos, de mai multe ori pe zi, în special la fiecare schimbare a scutecului, pe pielea curată şi uscată. Folosită cu regularitate, crema asigură protecţie împotriva iritării acestei zone deosebit de sensibile. Crema va lasă un strat alb pe piele.

Oxidul de zinc are efect antiseptic, absorbant, astringent, stimulează vindecarea cutanată şi înlătură semnele de iritaţie sau inflamaţie. Efectul de accelerare al proceselor de cicatrizare este potenţat şi susţinut de asocierea:

D-pantenolului care, în plus, îmbunătăţeşte gradul de hidratare al pielii şi reduce inflamaţia şi pruritul. Prin sinergism de acţiune cu efectele calmante şi regenerante ale acestor doi ingredienţi acţionează α-Bisabololul şi uleiul de gălbenele.

Previne iritația, calmează, izolează și repară pielea sensibilă din zona scutecului.

Uleiul natural ecocertificat Inca Omega Deo are unul dintre cele mai mari conţinuturi de acizi graşi polinesaturaţi omega 3, 6, 9, care îi conferă o bună capacitate de protecţie, regenerare şi revitalizare a pielii. Uleiul asigură refacerea funcţiei de barieră a pielii, normalizează procesul de cheratinizare şi îmbunătăţeşte gradul de hidratare. 

Vitamina E potenţează efectul protector celular prin blocarea reacţiilor oxidative şi a efectelor distructive pe care acestea le generează. Are efecte hidratante, îmbunătăţeşte aspectul pielii şi ameliorează schimbul de oxigen din ţesuturi.